Inghetata de nectarine si piersici

de Sabina in Dulciuri, 18 Iul 2009 | 6499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 nectarine
  • 2 piersici
  • 200 ml iaurt
  • 3 linguri miere
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de nectarine si piersici:

Curatam piersicile si nectarinele de coaja si le taiem bucatele. Amestecam iaurtul cu mierea, zaharul vanilinat, putina sare si fructele. Mixam bine. Dam amestecul optinut la congelator. Este recomandat ca din trei in tre ore sa mixam in inghetata pentru a sparge acele de gheata formate.
Servim cu topping de ciocolata, frisca sau fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de nectarine si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

21.07.2009, 21:14

Este foarte buna , in special pentru copii. O faceam si eu pentru fiul meu.

adry88 1

20.05.2011, 12:03

un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lemon & Orange Curd - Crema de lamai si portocale