Inghetata din pepene galben

de mamaieelena in Dulciuri, 19 Iul 2012 | 4022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350-400g pepene galben curatat
  • 2 galbenusuri
  • 100ml lapte
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 125 ml smantana pentru frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din pepene galben:

Pepenele curatat se face pasta cu blenderul si se pune la frigider.Cele 2 galbenusuri se amesteca cu zahar, amidon si se desface cu lapte apoi se pune pe foc mic pana se face ca smantana fara sa clocoteasca.Se pune in apa rece ca sa se grabeasca racirea amestecand continuu.Smantana lichida se bate cu mixerul si se amesteca cu pasta de pepene si cu crema.Se monteaza masina de inghetata si punem continutul obtinut in cuva si lasam pana se intareste bine.Eu am avut mai multe sortimente de pepene si dintr-un alt pepene galben dar care la miez este verde am decupat cu forma de biscuiti 3 stelute pentru decor(comestibil).Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata din pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata in straturi