Inghetata din pepene galben

de mamaieelena in Dulciuri, 19 Iul 2012 | 2370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350-400g pepene galben curatat
  • 2 galbenusuri
  • 100ml lapte
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 125 ml smantana pentru frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata din pepene galben:

Pepenele curatat se face pasta cu blenderul si se pune la frigider.Cele 2 galbenusuri se amesteca cu zahar, amidon si se desface cu lapte apoi se pune pe foc mic pana se face ca smantana fara sa clocoteasca.Se pune in apa rece ca sa se grabeasca racirea amestecand continuu.Smantana lichida se bate cu mixerul si se amesteca cu pasta de pepene si cu crema.Se monteaza masina de inghetata si punem continutul obtinut in cuva si lasam pana se intareste bine.Eu am avut mai multe sortimente de pepene si dintr-un alt pepene galben dar care la miez este verde am decupat cu forma de biscuiti 3 stelute pentru decor(comestibil).Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata din pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

21.07.2012, 23:42

rocsi multumesc

mamaieelena 1

21.07.2012, 23:43

Sim0na multumesc

Cris2711 1

05.08.2012, 14:21

ce imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banana Split