Inima invelita in ciocolata umpluta cu zmeura si lavanda (ultra rapid)

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 15 Feb 2016 | 559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chec cu aroma de vanilie
  • 3 tablete de ciocolata
  • cateva linguri gem de zmeura si lavanda
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima invelita in ciocolata umpluta cu zmeura si lavanda (ultra rapid):

Se taie checul cu ajutorul unei forme inimioara. Fiecare inimioara se taie longitudinal si se unge cu gemul de zmeura si lavanda. Se aseaza jumatatile una peste alta, cate doua, cu patea unsa cu gem spre interior.


Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se tempereaza (procedeul aici: http://www.bucataras.ro/retete/trufe-de-ciocolata-cu-fulgi-de-chilli-38636.html).


Se invelesc inimioarele in ciocolata si se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima invelita in ciocolata umpluta cu zmeura si lavanda (ultra rapid)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

15.02.2016, 17:56

Camelya 1

15.02.2016, 21:23

Rocsi 1

16.02.2016, 10:45

Mmmmm!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Savarine cu pesmet