Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Salate, 3 Feb 2016 | 899 vizualizari

 

Nu asa se traduce specia de salata (Little Gems) pe care am folosit-o pt aceast preparat, dar arata ca niste inimi de salata, nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 inima de salata
  • 1 lingurita chives tocat
  • 1 sfecla rosie conservata
  • 1 lingura branza de capra
  • 1 lingura fistic tocat
  • Pentru dressing:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri si 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra:

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing.


Se taie sfecla in cuburi.


Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza.


Se amesteca sfecala cu chives si 1 lingura de dressing.


Se amesteca frunzele de salata cu 1-2 linguri din dressing si cu fisticul.


Se aseaza salata pe un platou, urmata de sfecla si de branza de capra sfaramata.

 

TIPS-URI

1

Dressingul se poate pastra la frigider 3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Andreea Caroline 1

03.02.2016, 17:48

RuxyRux 1

03.02.2016, 22:13

Grozava reteta!

Satisfyyourcravings 1

04.02.2016, 15:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata verde cu pui si naut