Inimioare cu crema de capsuni

de Michelle in Prajituri, 17 Feb 2010 | 2145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 5 oua
  • 10 lg zahar brun
  • 3 lg ulei
  • 2 lg apa
  • 8 lg faina
  • 3 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • Ingrediente crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 5lg zahar brun
  • un plic budinca capsuni
  •  nuca cocos pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu crema de capsuni:

Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min.Se lasa la racit


Crema:Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar,se lasa la racit,se bate frisca si se amesteca cu budinca.


Blatul se taie in forma de inimioare


Inimioarele se taie in doua se umplu cu crema,marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos

 

TIPS-URI

1

se lasa la rece cateva ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dnelutza 1

20.02.2010, 13:52

Hmmm, bune tare inimioarele astea, deja simt gustul de cocos

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:57

elena1988 1

02.02.2011, 16:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu nuca si dulceata de caise