Inimioare cu crema de capsuni

de Michelle in Prajituri, 17 Feb 2010 | 2336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 5 oua
  • 10 lg zahar brun
  • 3 lg ulei
  • 2 lg apa
  • 8 lg faina
  • 3 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • Ingrediente crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 5lg zahar brun
  • un plic budinca capsuni
  •  nuca cocos pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu crema de capsuni:

Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min.Se lasa la racit

Crema:Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar,se lasa la racit,se bate frisca si se amesteca cu budinca.

Blatul se taie in forma de inimioare

Inimioarele se taie in doua se umplu cu crema,marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos

 

TIPS-URI

1

se lasa la rece cateva ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dnelutza 1

20.02.2010, 13:52

Hmmm, bune tare inimioarele astea, deja simt gustul de cocos

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:57

elena1988 1

02.02.2011, 16:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti si zmeura