Raffaello pentru copii

de jolygina in Prajituri, 14 Iun 2010 | 6106 vizualizari

 

foarte bune si gustoase ,baietelului meu alexandru ii plac foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte
  • 12 linguri pline de gris
  • 25 g unt de cocos (sau unt obisnuit)
  • 250g zahar
  • 200 g cocos
  • vanilie
  • zahar vaniliat 2 plicuri
  • cocos pentru ornat si bomboane boni bon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello pentru copii:

Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a ingrosat ca la budinca stingem focul adaugam untul de cocos si-l incorporam dupa care adaugam zaharul vaniliat ,nuca de cocos si esenta de vanilie


Incepem sa formam bilute si la mijloc punem o bombonica boni bon sau dupa preferinta fiecaruia o aluna sau o migdala. La sfarsit se dau prin cocos


Foare bune si sanatoase pentru copii


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello pentru copii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Roxana 1

14.06.2010, 16:09

arata foarte binecred ca trebuie sa gust eu inainte sai dau la bebe

nadina73 1

15.06.2010, 18:26

ce pt noi nu merg numai pt pitici?5 furcu si fur una

jolygina 1

04.09.2011, 16:19

excelent si pentru noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa