Inimioare cu rom si glazura de ciocolata

de Angelina_Elena in Prajituri, 16 Mai 2013 | 1176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g biscuiti simpli
  • 250 ml lapte
  • 100 g margarina
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri nesquik
  • 3 lingurite esenta de rom
  • Decor:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingurita ulei
  • inimioare colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu rom si glazura de ciocolata:

Intr-un bol mai mare punem biscuitii sfarmati.


Intr-un ibric punem zaharul, nesquik-ul, laptele, margarina si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si margarina.


Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga esenta de rom.


Turnam siropul peste biscuiti (putin cate putin,s-ar putea sa nu avem nevoie de tot) si omogenizam.


Intr-o tava de prajitura tapetata cu folie transparenta punem compozitia de biscuiti, nivelam, lasam sa se raceasca putin, apoi dam tava la frigider.


Dupa ce a stat putin la rece, decupam "blatul" cu o forma de fursecuri.


Pregatim apoi glazura: topim la microunde ciocolata impreuna cu laptele, iar la final adaugam uleiul.


Glazuram fiecare inimioara in parte si decoram cu inimioare colorate.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu rom si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Angelina_Elena 1

17.05.2013, 21:38

Tabita

Anett 1

19.05.2013, 12:04

super!

Angelina_Elena 1

19.05.2013, 12:33

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si fructe de padure