Inimioare cu rom si glazura de ciocolata

de Angelina_Elena in Prajituri, 16 Mai 2013 | 1981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g biscuiti simpli
  • 250 ml lapte
  • 100 g margarina
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri nesquik
  • 3 lingurite esenta de rom
  • Decor:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingurita ulei
  • inimioare colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu rom si glazura de ciocolata:

Intr-un bol mai mare punem biscuitii sfarmati.


Intr-un ibric punem zaharul, nesquik-ul, laptele, margarina si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si margarina.


Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga esenta de rom.


Turnam siropul peste biscuiti (putin cate putin,s-ar putea sa nu avem nevoie de tot) si omogenizam.


Intr-o tava de prajitura tapetata cu folie transparenta punem compozitia de biscuiti, nivelam, lasam sa se raceasca putin, apoi dam tava la frigider.


Dupa ce a stat putin la rece, decupam "blatul" cu o forma de fursecuri.


Pregatim apoi glazura: topim la microunde ciocolata impreuna cu laptele, iar la final adaugam uleiul.


Glazuram fiecare inimioara in parte si decoram cu inimioare colorate.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu rom si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Angelina_Elena 1

17.05.2013, 21:38

Tabita

Anett 1

19.05.2013, 12:04

super!

Angelina_Elena 1

19.05.2013, 12:33

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema mascarpone si vanilie