Inimioare cu rom si glazura de ciocolata

de Angelina_Elena in Prajituri, 16 Mai 2013 | 1262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g biscuiti simpli
  • 250 ml lapte
  • 100 g margarina
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri nesquik
  • 3 lingurite esenta de rom
  • Decor:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingurita ulei
  • inimioare colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu rom si glazura de ciocolata:

Intr-un bol mai mare punem biscuitii sfarmati.


Intr-un ibric punem zaharul, nesquik-ul, laptele, margarina si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul si margarina.


Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga esenta de rom.


Turnam siropul peste biscuiti (putin cate putin,s-ar putea sa nu avem nevoie de tot) si omogenizam.


Intr-o tava de prajitura tapetata cu folie transparenta punem compozitia de biscuiti, nivelam, lasam sa se raceasca putin, apoi dam tava la frigider.


Dupa ce a stat putin la rece, decupam "blatul" cu o forma de fursecuri.


Pregatim apoi glazura: topim la microunde ciocolata impreuna cu laptele, iar la final adaugam uleiul.


Glazuram fiecare inimioara in parte si decoram cu inimioare colorate.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu rom si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Angelina_Elena 1

17.05.2013, 21:38

Tabita

Anett 1

19.05.2013, 12:04

super!

Angelina_Elena 1

19.05.2013, 12:33

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de vanilie si ciocolata