Inimioare din foietaj cu seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 904 vizualizari

 

va poftesc la saleuri.... Cine da berea?

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. aluat foietaj din comert
  • 1 ou
  • sare fina de Himalaya
  • seminte de canepa
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare din foietaj cu seminte de canepa:

Aluatul foietaj dezghetat complet se desface din ambalaj pe masa de lucru.


Preincalzim cuptorul la 200 grade.


Tapetam doua tavi cu hartie de copt.


Decupam inimi de aluat cu forma cea mai mare din set, apoi la mijloc decupam inimioare mai mici cu cea mai mica forma din set.


Asezam inimioarele de aluat in tava, le ungem cu ou batut, apoi presaram sare fina de Himalaya si semnite de canepa din belsug.


Dam tavile la cuptor pentru 15-20 minute, pana se rumenesc saleurile dupa preferinta.


Le lasam la racorit si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din foietaj cu seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

alilianaa 1

18.07.2015, 22:24

bune si rapide... si de facut si de mancat!

Rocsi 1

19.07.2015, 12:42

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Pateuri rapide cu branza feta