Invartita cu branza dulce

de mamaieelena in Dulciuri, 2 Noi 2013 | 4027 vizualizari

 

Daca am realizat o invatita cu carne mi-am zis sa fac si dulce cu branza.

 

INGREDIENTE

  • 500g branza dulce
  • 150g zahar
  • razatura de lamaie
  • esenta de rom(combinatia este super)
  • 3 oua
  • 1 lingura cu gris
  • 4 foi de placinta
  • 2 oua si 150ml lapte pentru pus pe deasupra
  • 4 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu branza dulce:

Branza dulce se amesteca cu trei oua,zahar,mirodenii si gris.


fiecare foaie se intinde si se stropeste cu ulei apoi se pune din loc in loc branza cu furculita prin scuturare deci branza se imparte egal la cate foi avem si la fel ca cea cu carne se ruleaza si se increteste putin si se pune in tava.


La sfarsit se amesteca laptele cu ouale si se bat bine cine mai doreste sa puna zahar poate pune dar eu prefer asa si se toarna pe toata suprafata invartitelor si se da la cuptor pana se rumeneste la 200 grade.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

02.11.2013, 23:08

multumesc pentru aprecieri

MotanLaOale 1

03.11.2013, 01:12

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 10:59

grozava invartita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu brânză dulce şi stafide „ Floarea soarelui”