Italian Trifle

de articook in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 3416 vizualizari

 

Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de
vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: www.foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • crema de vanilie
  • ciocolata de cea mai buna calitate
  • piscoturi
  • cafea
  • caramele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Italian Trifle:

Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topii ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde. Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.



Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de picot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata. Se poate pune si o caramea deasupra si e gata! Se serveste rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Italian Trifle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

articook 1

09.06.2010, 16:44

merci, o singura data l-am facut si era super bun, ar trebui sa il mai fac

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 22:12

super!!!ceea ce am remarcat prima oara au fost pozele, ai niste poze f reusite, se vede ca te pasioneaza fotografia, felicitari!!!!

Rocsi 1

10.06.2010, 21:26

mmm...buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Fluturasi - Briose cu crema de vanilie