Jeleu de Cafea

de Mitinita in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 5792 vizualizari

 

Stiu ca pare un desert ciudat,dar mie cum nu prea-mi plac dulciurile cu mult zahar,asta a fost perfect. L-am descoperit in Japonia si parca si acuma simt ce gust racoritor avea.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cafea
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri zahar
  • frisca ptr ornat

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de Cafea:

Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.

Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina.

Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.

Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.

Se serveste cu sau fara frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de Cafea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Angelina_Elena 1

21.02.2012, 20:58

yamiii,ce jeleu delicios

Panacris 1

05.01.2014, 17:09

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 10:31

arata grozav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si visine