Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar

de mirela0911 in Retete diabetici, 27 Mai 2015 | 2677 vizualizari

 

Am folosit din nou Green Sugar pentru ca imi place gustul si are 0 calorii si 0 indice glicemic. A iesit un desert minunat si care se prepara repede!

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 150 g smantana
  • 2 lg Green Sugar
  • esenta de vanilie
  • 400 g capsuni
  • 3 lg Green Sugar
  • 1 lg zeama de lamaie
  • 10 g amidon
  • capsuni si frunze de menta pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar:

Se spala capsunii si se curata de codite. Se taie bucatele mai mici, se pun intr-o craticioara impreuna cu Green Sugar si zeama de lamaie si se lasa pe foc sa fiarba aproximativ 5 minute. Amidonul se dizolva in apa, apoi se toarna peste sosul din cratita amestecand repede sa se omogenizeze. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza cu blenderul timp de 2 minute cat sa rezulte o pasta omogena. Se lasa deoparte.

Branza mascarpone se mixeaza impreuna cu smantana, Green Sugar si esenta de vanilie pana obtinem o crema pufoasa. 

Se ia cate un pahar si se alterneaza crema de mascarpone cu jeleul de capsuni, pana epuizam toate cele 4 portii. Deasupra se aseaza cate o capsunica si frunza de menta. Inainte de servire se lasa la rece.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de fruct, e la fel de bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

27.05.2015, 16:36

Fetelor

Rocsi 1

27.05.2015, 19:29

Vreau si euuuuuu

mihaelar63 1

06.06.2015, 23:40

Frumos mai arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor cu scortisoara