Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar

de mirela0911 in Retete diabetici, 27 Mai 2015 | 3159 vizualizari

 

Am folosit din nou Green Sugar pentru ca imi place gustul si are 0 calorii si 0 indice glicemic. A iesit un desert minunat si care se prepara repede!

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 150 g smantana
  • 2 lg Green Sugar
  • esenta de vanilie
  • 400 g capsuni
  • 3 lg Green Sugar
  • 1 lg zeama de lamaie
  • 10 g amidon
  • capsuni si frunze de menta pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar:

Se spala capsunii si se curata de codite. Se taie bucatele mai mici, se pun intr-o craticioara impreuna cu Green Sugar si zeama de lamaie si se lasa pe foc sa fiarba aproximativ 5 minute. Amidonul se dizolva in apa, apoi se toarna peste sosul din cratita amestecand repede sa se omogenizeze. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza cu blenderul timp de 2 minute cat sa rezulte o pasta omogena. Se lasa deoparte.


Branza mascarpone se mixeaza impreuna cu smantana, Green Sugar si esenta de vanilie pana obtinem o crema pufoasa.


Se ia cate un pahar si se alterneaza crema de mascarpone cu jeleul de capsuni, pana epuizam toate cele 4 portii. Deasupra se aseaza cate o capsunica si frunza de menta. Inainte de servire se lasa la rece.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de fruct, e la fel de bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

27.05.2015, 16:36

Fetelor

Rocsi 1

27.05.2015, 19:29

Vreau si euuuuuu

mihaelar63 1

06.06.2015, 23:40

Frumos mai arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi ca cei prajiti

ieri la 22:02

Ciorba de cartofi

ieri la 19:26

Tochitura de purcel, cu cartofi natur

de RODIMUR 5

ieri la 18:11

Aperitiv oua umplute cu pate de ton

ieri la 09:38

RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor cu scortisoara