Jeleu de iaurt cu frisca

de Dea_Dea in Dulciuri, 30 Apr 2014 | 615 vizualizari

 

Numai bun pentru vremurile calduroase ce vor veni!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr iaurt
  • 4-5 linguri zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • un plic de gelatina (Dr.Oetker)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de iaurt cu frisca:

Iaurtul se amesteca cu zaharul, Se bate frisca si se incorporeaza in iaurt

Hidratam gelatina cu 3 linguri de apa , apoi o dizolvam la microunde si o punem peste compozitie. Omogenizam, punem in forme si dam la frigider

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de iaurt cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

alilianaa 1

30.04.2014, 21:36

frumoasa prezentare..

Dea_Dea 1

01.05.2014, 00:47

Cleme nu mai jelesc , am jelit la netul asta!!

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:14

Ce fain!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!