Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pt. ca acasa am un foarte mare fan al jeleurilor...si cum el este alergic la conservantii din comert, mi-a revenit sarcina de a face si acest dulce:)
Am fiert bine sucurile de fructe cu zahar si zeama de lamaie, pana s-au facut un sirop gros, apoi am incorporat gelatina hidratata anterior in apa si am turnat in forme. Am lasat la racit peste noapte, iar dimineata le-am scos din forme si le-am asezat pe platou. Si asta a fost tot! Au fost foarte bune, iar degustatorul s-a declarat incantat!
P.S. am observat ca formele de silicon sunt cele mai potrivite pt jeleuri, dar cum eu n-am mai facut niciodata pana acum, am incercat tot felul de forme....de acum stiu foarte bine ce sa aleg!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult