Jeleuri de portocale

de Miha in Dulciuri, 4 Oct 2010 | 8473 vizualizari

COMENTARII (29)

Laly 1

04.10.2010, 11:53

Prima,iau una si fug

La Ancuta 1

04.10.2010, 11:53

Si aici sunt prima. Iubesc jeleurile

La Ancuta 1

04.10.2010, 11:56

Se pare ca nu sunt prima. Laly sa-mi lasi si mie

Miha 1

04.10.2010, 11:56

alice_frumi 1

04.10.2010, 11:57

ador jeleul.....mai ales cel facut in casa.........vreau si euuuuu

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:20

ooooooooooooo............nu am mai mancat jeleu de nu stiu cand................dau o fuga pana la tine

nadina73 1

04.10.2010, 12:23

si eu vin Miha asteaptama Medi ca te ajung

ela 1

04.10.2010, 12:30

ce frumoase sunt.....

Miha 1

04.10.2010, 12:46

da da...va astept.

DIANA B 1

04.10.2010, 13:11

Bestiale ... dar un inlocuitor ptr miere ar fi ? eu n-am voie decat fructoza

Miha 1

04.10.2010, 13:29

Eu am pus miere pen' ca portocalele erau cam acre. Poti sa pui fructoza. sau nu pui deloc.

Corinuta 1

04.10.2010, 13:44

yamii!

jolygina 1

04.10.2010, 14:30

la noi e bataie pe jeleuri vrem si noi o portie

Rocsi 1

04.10.2010, 15:20

ce dragutele

maria_claudia 1

04.10.2010, 15:31

superbe

Dana Cristea - pusikmea 1

04.10.2010, 15:48

cred ca formele mele merg bine tare pt jeleuri

marieta 1

04.10.2010, 16:37

bune tare!!am sa fac si eu dar cu zaharina lichida!!!

adasev12 1

04.10.2010, 16:43

simplu si bun

silvi0ara 1

04.10.2010, 18:02

Ce frumusele sunt si ce bune cred,asa fara coloranti sintetici.Bravo Miha.

lilik 1

04.10.2010, 19:36

madi_marin 1

04.10.2010, 20:17

foarte frumosi trandafirasii.....

Miha 1

04.10.2010, 22:54

Corina Jolygina Rocsi Maria Ada Silvioara Lili Multumesc!
Dana, ti-am zis eu...cred ca-s mai potrivite pentru bombonele sau de ce nu, jeleuri.
Marieta, nu am idee nici macar cum arata zaharina lichida. Dar daca incerci sa ne spui si noua cum au fost.
Madi, formele sunt foarte dragute!
Jeleurile nu aveau cum sa iasa altfel.

Sylvia 1

05.10.2010, 10:26

Excelent arata si sunt naturale, super idee

Miha 1

05.10.2010, 10:49

Silvia

Adinacarla 1

05.10.2010, 13:14

wow jeleuri...si noi iubim jeleurile...trebuie sa incerc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Orangina