Jumari de Craciun

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 13204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata fleica grasa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de Craciun:

Se taie fleica in cubulete 2 pe 2 cm sau mai mari, dupa preferinta.

Intr-o oala se pune pe fund (de 2 degete apa) si se pune la fiert (intr-o oala de 3 litri se prepara circa 500 gr jumari). Cind incepe sa clocoteasca se adauga jumarile si se mesteca din cind in cind pentru a nu se lipi.

Cind sint rumenite, se scot cu paleta, se pun intr-un castron mai larg, se sareaza si se lasa sa se raceasca.


 

TIPS-URI

1

Untura care a ramas in oala, de la jumari, se scurge intr-un borcan si se foloseste la diferite feluri de mincare

2

Sint delicioase cu usturoi sau ceapa rosie

COMENTARII (22)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 09:08

bune jumarile

Panacris

Panacris 1

02.12.2013, 19:41

Treaba cu apa nu o știam De probat!

Geanina87

Geanina87 1

12.12.2013, 07:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!