Jumari de Craciun

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 14553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata fleica grasa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de Craciun:

Se taie fleica in cubulete 2 pe 2 cm sau mai mari, dupa preferinta.


Intr-o oala se pune pe fund (de 2 degete apa) si se pune la fiert (intr-o oala de 3 litri se prepara circa 500 gr jumari). Cind incepe sa clocoteasca se adauga jumarile si se mesteca din cind in cind pentru a nu se lipi.


Cind sint rumenite, se scot cu paleta, se pun intr-un castron mai larg, se sareaza si se lasa sa se raceasca.




 

TIPS-URI

1

Untura care a ramas in oala, de la jumari, se scurge intr-un borcan si se foloseste la diferite feluri de mincare

2

Sint delicioase cu usturoi sau ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 09:08

bune jumarile

Panacris 1

02.12.2013, 19:41

Treaba cu apa nu o știam De probat!

Geanina87 1

12.12.2013, 07:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Buseuri cu branza