Kalter Hung

de iolanda-elena in Prajituri, 22 Dec 2014 | 1400 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte buna dar e foarte calorica,si va recomand sa mancati cate putin,chiar daca sunteti mai multe persoane in casa respectati cantitatile de mai jos,mie mi-a ajuns 2 zile jumătate ,3 persoane,si am observat ca era mai buna dupa 2 zile

 

INGREDIENTE

  • 75g ciocolata neagra
  • 225 g ciocolată cu lapte
  • 75 g de unt
  • 100 g smantana
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 125g biscuiti patrati
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kalter Hung:

Adaugati si topiți ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, untul, în cuptorul cu microunde sau bain/marie.

Se adauga smântână și se amestecă bine, apoi se adauga zaharul vanilat si se amesteca un pic.

Pregatiti 2 tavite de aluminiu (de unica folosinta)sau daca aveti o tava de chec mica(acoperita cu folie de aluminiu tăiata și aranjata, astfel încât să faciliteze scoaterea din ea)



Puneti un strat mic de amestec de ciocolata,dupa, de biscuiti și se acoperă cu un strat de amestec de ciocolată și apoi un al doilea strat cu biscuiti si dupa cu ciocolata și se continua în acest fel până când se termina tava,ultimul strat trebuie sa fie ciocolata

Se da la frigider timp de 5 ore.


 

TIPS-URI

1

Se poate orna cu putina ciocolata alba topita si amestecata cu o lingura de smantana.

2

eu am pus in 2 tavite de aluminiu de unica folosinta si mi-au fost necesari cate 6 biscuiti de fiecare in 3 straturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Kalter Hung" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

26.01.2015, 14:07

La multi ani!!!!

iolanda-elena 1

26.01.2015, 21:15

Multumesc !

Bya Ralu 1

04.02.2015, 16:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Desert racoritor cu lamaie si ciocolata alba