Briose cu gem de prune, cacao si scortisoara

de oanapl in Prajituri, 8 Ian 2017 | 615 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina de orez
  • 100 g amidon
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri gem de prune
  • 3 linguri cacao
  • scortisoara macinata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem de prune, cacao si scortisoara:

Amesteci faina cu amidonul, praful de copt si scortisoara. Freci galbenusurile spuma cu zaharul, margarina si cacao. Adaugi compozitia fainoasa si omogenizezi. In final, incorporezi gemul de prune si albusurile batute spuma. Ungi formele de briose cu unt si le umpli 2/3 cu aluat. Introduci briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 20-25 de minute.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem de prune, cacao si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

10.01.2017, 10:38

delicioase!

miki_a 1

10.01.2017, 21:45

Bune!

oanapl 1

11.01.2017, 18:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)