Kataif

de Mitinita in Dulciuri, 2 Mai 2011 | 8990 vizualizari

COMENTARII (35)

Miha 1

02.05.2011, 18:21

Vreau si eu cataif. Da'...po' sa-mi mai pun niste sirop?

Corinuta 1

02.05.2011, 18:41

uite, am gasit reteta dupa care am facut eu http://www.bucataras.ro/retete/kataif-3339.html era chiar aici sub nasul meu

Mitinita 1

02.05.2011, 20:55

miha,vrei sa ma chinui ca eu m-am lasat de zahar
corina,faina si cealalta,e mai zemoasa nu? a mea a fost destul de crocanta,dar nici macar cea mica nu s-a plans. Li s-a parut interesant.

elena1988 1

02.05.2011, 21:11

LUK 1

03.05.2011, 07:17

interesant..nu e greu sa papi fideaua?in rest...cred ca avea un gust delicios

aziz 1

03.05.2011, 08:47

adry88 1

20.05.2011, 21:24

deny22alara 1

19.01.2012, 22:30

din pacate nu prea tia reusit reteta ın primul rand ca nu se face asa ın el nu se pune frisca delok ınauntu se pun nucile pisate si nu se face din fidea e ceva specialla ei dın care se face uitati o pozahttp://fazlikizi.blogcu.com/kesfet/9228469

Bya Ralu 1

29.02.2012, 00:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Profiterol cu frisca si inghetata de pepene galben