Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac

de Satisfyyourcravings in Peste, 3 Mai 2017 | 433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame pastrav afumat
  • 1/4 praz sau o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 grame fasole pastai
  • 20-25 ml smanatana pentru gatit
  • 200 grame spanac proaspat
  • coaja de la 1 lamaie
  • 100 grame orez
  • 3 oua fierte moi
  • 1 baton scortisoara
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1/4 lingurita curcuma
  • 1/4 lingurita fulgi de chili
  • 50-70 ml supa de peste (sau apa)
  • 1 lingura unt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac:

Se fierbe pestele in putina apa, 4 minute. Se transfera pe o farfurie si se rupe in bucati.


Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la racit.


Intre timp, se incalzeste untul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga scortisoara, foile de dafin, prazul sau ceapa tocate, usturoiul tocat, semintele de fenicul si se gatesc pana devin aurii. Se reduce focul si se adauga curcuma, fulgii de chili si fasole verde si se mai gatesc 20 de secunde.


Se da focul mai tare si se adauga supa/apa. Se aduce la punctul de fierbere si se lasa 4-5 minute pana cand fasolea e gatita si supa s-a evaporat. Se adauga smantana, se amesteca si se lasa 1-2 minute.


Se adauga spanacul si sare.


Se indeparteaza de pe foc si se adauga pestele, coaja de lamaie si orezul si se amesteca bine.


Se serveste cu oua fierte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

03.05.2017, 20:27

dantes 1

04.05.2017, 13:43

kytz 1

30.06.2017, 16:47

Yammi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit