Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac

de Satisfyyourcravings in Peste, 3 Mai 2017 | 879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame pastrav afumat
  • 1/4 praz sau o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 grame fasole pastai
  • 20-25 ml smanatana pentru gatit
  • 200 grame spanac proaspat
  • coaja de la 1 lamaie
  • 100 grame orez
  • 3 oua fierte moi
  • 1 baton scortisoara
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1/4 lingurita curcuma
  • 1/4 lingurita fulgi de chili
  • 50-70 ml supa de peste (sau apa)
  • 1 lingura unt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac:

Se fierbe pestele in putina apa, 4 minute. Se transfera pe o farfurie si se rupe in bucati.


Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la racit.


Intre timp, se incalzeste untul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga scortisoara, foile de dafin, prazul sau ceapa tocate, usturoiul tocat, semintele de fenicul si se gatesc pana devin aurii. Se reduce focul si se adauga curcuma, fulgii de chili si fasole verde si se mai gatesc 20 de secunde.


Se da focul mai tare si se adauga supa/apa. Se aduce la punctul de fierbere si se lasa 4-5 minute pana cand fasolea e gatita si supa s-a evaporat. Se adauga smantana, se amesteca si se lasa 1-2 minute.


Se adauga spanacul si sare.


Se indeparteaza de pe foc si se adauga pestele, coaja de lamaie si orezul si se amesteca bine.


Se serveste cu oua fierte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kedgeree cu peste, fasole pastai si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

03.05.2017, 20:27

dantes 1

04.05.2017, 13:43

kytz 1

30.06.2017, 16:47

Yammi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste pe pat de legume