Ketchup de casa

de mihaelar63 in Conserve, 3 Oct 2011 | 6621 vizualizari

 

Acest Kethchup esta atat de reusit incat a primit 5 stele Andrei .
Andrei a spus ca e divin si l-as putea numi ,, Ketchup-ul zeilor'' , deoarece doar ambrozia e mai buna .!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 l suc rosii proaspat
  • 2 kg  gogosari + Kapia macinati.
  • 5 linguri sare mare neiodata 
  • 5 catei usturoi pisati
  • 5 linguri zahar brun
  • 100 ml otet
  • 1 borcanel mustar iute cu hrean
  • 2 fire telina verde
  • 2 fire busuioc verde
  • 2 fire cimbru verde
  • 2 tulpini marar uscat
  • 2 lingurite piper macinat
  • 2 lingurite chimen macinat
  • 2 lingurite oregano macinat
  • 2 ardei iuti
  • 2 lingurite  scortisoara macinata
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lingurita ienibahar macinat
  • 3 foi dafin
  • 2 plicuri conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa:

 Puneti la fiert intr-o oala incapatoare toate ingredientele .

Lasati la fiert , foc mic  o ora .

Mie nu mi-au scazut foarte mult , gogosarii si Kapia au fost ,, carnosi '', ketchup-ul obtinut e de consistenta buna .

 Conservantul il puneti la sfarsit .

 Spalati din timp sticlute [ eu am avut de Tedi ].Am obtinut 15 sticle .

Puneti Ketchup-ul in sticlele uscate , infiletati si le puneti la dunst uscat sa se odihneasca intre  paturi si plapumi cam 2 zile .

 Serviti   bunatatea cu ce doriti , eu am folosit deja ca marinata la parjoale .

TIPS-URI

1

 Aveti incredere in preferintele  proprii si creativa Kethcup-ul  personalizat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

28.10.2011, 17:01

Iubita m-ai convins si pe mine.Cu toate ca am facut ,bine dupa alta reteta si ai mei nu au fost incatati deloc in fine nu sa aruncat,dar am cumparat din comert cu o gramada de (E-uri)cica "e mai bun mama cel din magazin ca cel facut de tine".Sa sti ca am sa incerc

oana88 1

17.08.2014, 22:17

Buna Mihaela!
Am o intrebare telina si cimbrul verde s-au "descompus" la fierbere sau le-ai bagat la blender? (banuiesc ca nu ti-au ramas betele cimbrului in sos )

mihaelar63 1

28.08.2014, 14:27

Oana , dupa fierbere m scos ce a mai ramas din tulpinite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in sos de rosii
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Adjica abhaziana (2)