Ketchup de casa

de mihaelar63 in Conserve, 3 Oct 2011 | 5495 vizualizari

 

Acest Kethchup esta atat de reusit incat a primit 5 stele Andrei .
Andrei a spus ca e divin si l-as putea numi ,, Ketchup-ul zeilor'' , deoarece doar ambrozia e mai buna .!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 l suc rosii proaspat
  • 2 kg  gogosari + Kapia macinati.
  • 5 linguri sare mare neiodata 
  • 5 catei usturoi pisati
  • 5 linguri zahar brun
  • 100 ml otet
  • 1 borcanel mustar iute cu hrean
  • 2 fire telina verde
  • 2 fire busuioc verde
  • 2 fire cimbru verde
  • 2 tulpini marar uscat
  • 2 lingurite piper macinat
  • 2 lingurite chimen macinat
  • 2 lingurite oregano macinat
  • 2 ardei iuti
  • 2 lingurite  scortisoara macinata
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lingurita ienibahar macinat
  • 3 foi dafin
  • 2 plicuri conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa:

Puneti la fiert intr-o oala incapatoare toate ingredientele .


Lasati la fiert , foc mic o ora .


Mie nu mi-au scazut foarte mult , gogosarii si Kapia au fost ,, carnosi '', ketchup-ul obtinut e de consistenta buna .


Conservantul il puneti la sfarsit .


Spalati din timp sticlute [ eu am avut de Tedi ].Am obtinut 15 sticle .


Puneti Ketchup-ul in sticlele uscate , infiletati si le puneti la dunst uscat sa se odihneasca intre paturi si plapumi cam 2 zile .


Serviti bunatatea cu ce doriti , eu am folosit deja ca marinata la parjoale .

 

TIPS-URI

1

 Aveti incredere in preferintele  proprii si creativa Kethcup-ul  personalizat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadina73 1

28.10.2011, 17:01

Iubita m-ai convins si pe mine.Cu toate ca am facut ,bine dupa alta reteta si ai mei nu au fost incatati deloc in fine nu sa aruncat,dar am cumparat din comert cu o gramada de (E-uri)cica "e mai bun mama cel din magazin ca cel facut de tine".Sa sti ca am sa incerc

oana88 1

17.08.2014, 22:17

Buna Mihaela!
Am o intrebare telina si cimbrul verde s-au "descompus" la fierbere sau le-ai bagat la blender? (banuiesc ca nu ti-au ramas betele cimbrului in sos )

mihaelar63 1

28.08.2014, 14:27

Oana , dupa fierbere m scos ce a mai ramas din tulpinite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu vinete