Ketchup de casa

de mihaelar63 in Conserve, 3 Oct 2011 | 7607 vizualizari

 

Acest Kethchup esta atat de reusit incat a primit 5 stele Andrei .
Andrei a spus ca e divin si l-as putea numi ,, Ketchup-ul zeilor'' , deoarece doar ambrozia e mai buna .!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 l suc rosii proaspat
  • 2 kg  gogosari + Kapia macinati.
  • 5 linguri sare mare neiodata 
  • 5 catei usturoi pisati
  • 5 linguri zahar brun
  • 100 ml otet
  • 1 borcanel mustar iute cu hrean
  • 2 fire telina verde
  • 2 fire busuioc verde
  • 2 fire cimbru verde
  • 2 tulpini marar uscat
  • 2 lingurite piper macinat
  • 2 lingurite chimen macinat
  • 2 lingurite oregano macinat
  • 2 ardei iuti
  • 2 lingurite  scortisoara macinata
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lingurita ienibahar macinat
  • 3 foi dafin
  • 2 plicuri conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa:

 Puneti la fiert intr-o oala incapatoare toate ingredientele .

Lasati la fiert , foc mic  o ora .

Mie nu mi-au scazut foarte mult , gogosarii si Kapia au fost ,, carnosi '', ketchup-ul obtinut e de consistenta buna .

 Conservantul il puneti la sfarsit .

 Spalati din timp sticlute [ eu am avut de Tedi ].Am obtinut 15 sticle .

Puneti Ketchup-ul in sticlele uscate , infiletati si le puneti la dunst uscat sa se odihneasca intre  paturi si plapumi cam 2 zile .

 Serviti   bunatatea cu ce doriti , eu am folosit deja ca marinata la parjoale .

TIPS-URI

1

 Aveti incredere in preferintele  proprii si creativa Kethcup-ul  personalizat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

28.10.2011, 17:01

Iubita m-ai convins si pe mine.Cu toate ca am facut ,bine dupa alta reteta si ai mei nu au fost incatati deloc in fine nu sa aruncat,dar am cumparat din comert cu o gramada de (E-uri)cica "e mai bun mama cel din magazin ca cel facut de tine".Sa sti ca am sa incerc

oana88 1

17.08.2014, 22:17

Buna Mihaela!
Am o intrebare telina si cimbrul verde s-au "descompus" la fierbere sau le-ai bagat la blender? (banuiesc ca nu ti-au ramas betele cimbrului in sos )

mihaelar63 1

28.08.2014, 14:27

Oana , dupa fierbere m scos ce a mai ramas din tulpinite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume pt iarna