Ketchup de casa

de iri_iri in Bulion, 9 Aug 2012 | 6705 vizualizari

 

...cui nu -i place ketchupul cand il alocam cu pizza,sau cu niste cartofi prajiti....Ma rog, fiecare cu ce-i place, dar cand il mai faci tu acasa stii sigur ce pui in el....Si este si mai sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de rosii carnoase(pe cat posibil de evitat cele zemoase ca sa nu fierbem foarte mult),
  • cimbru,
  • busuioc
  • sare,
  • piper
  • 100 ml de ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa:

Pentru inceput spalam rosiile si apoi le dam pe masina speciala care separa pulpa de seminte. Zeama obtinuta se pune la fiert impreuna cu uleiul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada si apoi se adauga sare si piper. Daca isi lasa spuma, de preferat sa se dea la o parte. Dupa ce a fiert se depoziteaza in sticle si se pune la camara.


Intr-una din sticle am adaugat si un pic de usturoi ,pe care l-am folosit ca si garnitura la gratar de porc ....a fost un deliciu. Eu cred ca usturoiul merge adaugat atunci cand se foloseste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

iri_iri 1

11.08.2012, 13:48

ruxy

priceputa 1

06.08.2013, 18:47

Wow super reteta !

iri_iri 1

07.08.2013, 14:15

multumesc priceputa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ketchup picant