Ketchup( de casa)

de COSTEO in Sosuri, 14 Apr 2013 | 9486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg de rosii (zeama)
  • 800 g usturoi
  • 800 g ardei iute
  • sare
  • otet(dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup( de casa):

Rosiile se spala bine se taie in doua si le dam pe masina ( separator de facut suc de rosii) .


Daca rosiile sunt zemoase se dau pe masina de 2 ori.


Zeama obtinuta se pune intr-o oala mare.


Usturoiul se curata si de da prin masina de tocat.


Ardeii iuti se spala si se curata de seminte si se dau la fel prin masina de tocat.


Usturoiul si ardeii se pun peste zeama de rosii,adaugam sare si otet dupa gust si amestecam bine.


Nu se pune la fiert .Se lasa la macerat 24 ore.


Ketchup-ul se pune in sticlute sau ce dorim si se pastreaza la rece in camara ,beci sau boxa(bloc).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup( de casa)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

14.04.2013, 21:03

Foarte bun!

ionela2682 1

15.04.2013, 07:58

ionela2682 1

15.04.2013, 07:58

bun!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa