Ketchup Panacris 2

de Panacris in Conserve, 30 Sep 2012 | 3055 vizualizari

 

Pe ultima suta de metri, la provocarea dulce a lui Alldaycooking, o reteta de ketchup compilata dupa Mirela si Medioto:-*, bineinteles ca mi-am adus si eu aportul :D

 

INGREDIENTE

  • rosii de gradina 2 kg,
  • ardei kapia 2 kg,
  • ceapa alba 4 bucati,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • morcovi 4 bucati,
  • mere ionatate de Valeni de Munte 4 bucati,
  • sare neiodata 4 linguri,
  • otet din vin 2 cani ( cca. 350 ml.),
  • ulei de floarea soarelui 500 ml.,
  • cimbru,
  • oregano,
  • foi de dafin,
  • piper proaspat macinat,
  • enibahar boabe,
  • coriandru macinat,
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup Panacris 2:

Se curata legumele, se spala si se toaca marunt, eu am folosit robotul din dotare;). In uleiul incins, se adauga pe rand, ceapa, morcovii, ardeii, merele si se lasa la foc mic cca. 30 de minute. Intre timp rosiile se dau prin separatorul de rosii ( recunosc ca zmeii, au fost plecati si am folosit in alt ajutor din bucatarie, separatorul de fructe:D), lichidul obtinut se adauga peste amestecul de legume, lasandu-se la fiert cca. 15 minute la foc mic, necaoperit. Spre final se adauga mirodeniile, impreuna cu otetul, sarea si zaharul, lasandu-se la fiert, pentru a se impreuna gusturile cca. 15 minute la foc mic. Amestecul obtinut se da prin blender ( atentie se scot foile de dafin si boabele de enibahar!), apoi se toarna in sticle curate, se eticheteaza si se dau la dunst uscat pana a doua zi ( adica se invelesc in paturi!). Spor la treaba!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup Panacris 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

30.09.2012, 20:51

lilik 1

02.10.2012, 09:01

Sim0na 1

02.10.2012, 12:03

bun tare!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ketchup