Kimchi Ramyun

de Mitinita in Supe, 16 Apr 2012 | 9006 vizualizari

 

Daca tot v-am ademenit cu ramyun si kimchi de ridiche alba (pe care i-am lasat sa fermenteze,apoi am pus borcanul la frigider),astazi o sa va arat cum le puteti combina si cat de versatile sunt taiteii instanti Shin Ramyun. Ii vad pranzul perfect la locul de munca,mai ales daca timpul nu va permite sa iesiti sa mancati ceva sau nu ati avut timp sa pregatiti ceva. Si cati dintre voi nu v-ati saturat sa duceti la pachet iar si iar sendvisuri?
Daca vi se pare prea complicat ,se gaseste si varianta cu bol, mai aveti nevoie de apa clocotinda si gata pranzul!

1 pachet shin ramyun
kimchi de ridiche alba
bucati de pui prajit,fiert sau gatit la cuptor
ceapa verde

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet shin ramyun (taitei instanti coreeni)
  • kimchi de ridiche alba
  • bucati de pui prajit,fiert sau gatit la cuptor
  • ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kimchi Ramyun:

Se pune apa la fiert. Intr-un bol se pune continutul pachetului de ramyun si cand a inceput sa fiarba apa se toarna peste taiteii instanti.

Se acopera bolul cu o farfurie si se lasa cam 3 minute.

Se adauga kimchiul,puiul si se orneaza cu ceapa verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kimchi Ramyun" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

bubbyXkpop 1

08.08.2012, 13:10

In loc de kimchi de ridiche alba se poate folosi kimchi de varza ?:-?

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 08:52

arata super

Ancutsa 1

22.08.2016, 19:35

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pui cu noodles si legume