Kimchi Ramyun

de -Miti- in Supe, 16 Apr 2012 | 4964 vizualizari

 

Daca tot v-am ademenit cu ramyun si kimchi de ridiche alba (pe care i-am lasat sa fermenteze,apoi am pus borcanul la frigider),astazi o sa va arat cum le puteti combina si cat de versatile sunt taiteii instanti Shin Ramyun. Ii vad pranzul perfect la locul de munca,mai ales daca timpul nu va permite sa iesiti sa mancati ceva sau nu ati avut timp sa pregatiti ceva. Si cati dintre voi nu v-ati saturat sa duceti la pachet iar si iar sendvisuri?
Daca vi se pare prea complicat ,se gaseste si varianta cu bol, mai aveti nevoie de apa clocotinda si gata pranzul!

1 pachet shin ramyun
kimchi de ridiche alba
bucati de pui prajit,fiert sau gatit la cuptor
ceapa verde

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet shin ramyun (taitei instanti coreeni)
  • kimchi de ridiche alba
  • bucati de pui prajit,fiert sau gatit la cuptor
  • ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kimchi Ramyun:

Se pune apa la fiert. Intr-un bol se pune continutul pachetului de ramyun si cand a inceput sa fiarba apa se toarna peste taiteii instanti.


Se acopera bolul cu o farfurie si se lasa cam 3 minute.


Se adauga kimchiul,puiul si se orneaza cu ceapa verde.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kimchi Ramyun" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

bubbyXkpop 1

08.08.2012, 13:10

In loc de kimchi de ridiche alba se poate folosi kimchi de varza ?:-?

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 08:52

arata super

Ancutsa 1

22.08.2016, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema "Exotic International"