Supa cu cous-cous

de Adele in Supe, 7 Apr 2015 | 4148 vizualizari

 

Daca tot e vremea rece si primavara se lasa asteptata am pregatit ceva cald si numai bun mai ales cand mai esti si racit ;;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 -3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 aripi de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • cous-cous
  • 1 ou optional
  • apa cat cuprinde
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu cous-cous:

Se curata si se spala toate legumele, se taie in cuburi, doar ceapa se curata si se taie in doua, dupa care se pun intr-o oala pe foc cu apa, se adauga uleiul de masline , se spala aripilie de pui si se pun si ele la fiert, se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit pentru 20 de minute. Dupa care se potriveste de sare si piper dupa gust. Spre final se adauga cous-cous-ul, se lasa 2-3 minute si se opreste.Daca doriti puteti drege cu un ou si adauga patrunjel .

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Se pot pregati si galuste de cous-cous, se pune la inmuiat in apa 5 minute ,dupa care se coace pentru cateva minute si se lasa la racit,se adauga un ou si se amesteca totul bine se formeaza galustele si se adauga la final cand supa este gata.

2

Aripile de pui le-am pus sa dea un gust mai bun supei, puteti folosi orice tip de carne doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu cous-cous" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă de pui şi găluşte