Supa crema de peste

de cristeena20 in Supe, 22 Noi 2012 | 3914 vizualizari

 

O supa traditionala de aici..cu puternic gust de fructe de mare...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste (file congelat e bun)
  • 5-6 creveti
  • 2 cepe
  • usturoi
  • 500 gr de cartofi
  • 5 morcovi
  • 4 rosii
  • apa inc are s-a fiert carapacele de creveti si pestele
  • coriandru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de peste:

In apa se pune la fiert pestele cu o ceapa, praz, coriandru si morcov- taiate rondele . Adaugam si carapacele de la creveti daca avem , cu capete cu tot -astea ii dau o savoare deosebita; daca nu avem adaugam un cub de supa de fructe de mare. Cand pestele e fiert se scoate si se taie cubulete. Se pune deoparte dar pastram apa.


Intr-o oala punem ulei de masline si calim usor legumele: morcovii, ceapa, cartofii, usturoiul, si rosiile decojite- toate taiate in bucati mai mari; adaugam apa de la peste cat sa acopere legumele. Punem sare, piper. Cand legumele s-.au inmuiat foarte bine se mixeaza cu blenderul. Adaugam la supa crema pestele maruntit si crevetii decorticati.


Pentru decor servim cu coriandru si un crevete intreg -flambat in putin ulei de masline si whisky (atentie la flacara)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MonaMimi 1

22.11.2012, 22:35

Bunica 1

23.11.2012, 20:09

Na,ca am ratat cupa crema de peste!,dar mai ai o portie pentru maine....asa-i?

cristeena20 1

24.11.2012, 17:53

cu mult drag!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Supa de peste ca la Szeged