Kinder Felie de lapte

de Bianca20 in Prajituri, 13 Iun 2015 | 3311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 100 g zahar;
  • 2 oua;
  • 60 g faina;
  • 20 g cacao;
  • un praf de sare;
  • 10 g praf de copt;
  • Crema:
  • 300 ml frisca lichida;
  • 100 g lapte condensat;
  • 10 g gelatina;
  • 1 lg miere;
  • 1 lg esenta de vanilie.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder Felie de lapte:

Blat: ouale se mixeaza cu praful de sare si zaharul timp de 5 minute. Se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt si se adauga in compozitia de oua. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Eu am ales o tava mare si mi-a rezultat un blat subtire, pe care l-am taiat in doua. Puteti alege si o tava mai mica, dar blatul oricum va fi destul de subtire si greu de taiat pe orizontala. Se intinde compozotia in tava si se da in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 15 minute.


Crema: gelatina se prepara comform indicatiilor de pe ambalaj. Se pune pe baie de aburi si odata ce s-a topit se adauga 50 ml. din frisca lichida. Se adauga mierea, esenta de vanilie si laptele condensat. Restul de frisca (250 ml.) se mixeaza si se adauga peste crema si se omogenizeaza bine. Se da la frigider pentru 30 de minute. Odata ce crema e gata si blatul s-a racit, se asambleaza prajitura si se mai da la frigider pentru aproximativ o ora. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder Felie de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

15.06.2015, 20:51

Ce buna este!

mihaelar63 1

21.06.2015, 02:33

Ce-mi place !!!!

Bya Ralu 1

28.07.2015, 15:13

bunnnnnnnnnnnnnnnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem (Tips by Miha)