Kinder- felie de lapte

de cristinutanicolita in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 2771 vizualizari

 

Delicioasă....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 4 lg faina
  • 2 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 300 g lapte condesat
  • 200 ml frisca
  • 100 ml lapte
  • Esenta de vanilie
  • 1 pachet foi de gelatina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder- felie de lapte:

Dam drumul la cuptor. 

Separam ouale. Batem albusul spuma cu un praf de sare. Adăugăm zaharul treptat si mixam pana se topeste. Incorporam si galbenusurile unul cate unul. 

Amestecam faina cu praful de copt si cacao. Incorporam faina, amestecând cu o spatula sau lingura de lemn. 

Tapetam o tava cu hartie de copt, punem blatul si il coacem cca. 20 min sau până trece testul scobitorii, la foc mediu. 

Lasam blatul sa se răcească. 

Crema: Amestecam laptele condensat cu esenta si 50 ml lapte. 

Punem gelatina la inmuiat in restul de lapte 5 min, dupa care o punem pe foc amestecând incontinuu până se topeste, avand grija sa fiarba. O incorporam in laptele condensat. 

Mixam frisca, adaugam laptele condensat si mixam pana omogenizam totul.

Asamblare: Tăiem blatul. Punem o foaie de blat, crema si iar foaie.

Lasam prajitura la rece cateva ore înainte de servire. 

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder- felie de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

31.01.2017, 09:28

Super gustoasa prajitura!

kytz 1

31.01.2017, 15:53

RuxyRux 1

09.02.2017, 21:29

Ce prajiturica minunata! Preferata copiilor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata simpla de cacao