Kinder- felie de lapte

de cristinutanicolita in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 765 vizualizari

 

Delicioasă....

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 4 lg faina
  • 2 lg cacao
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 300 g lapte condesat
  • 200 ml frisca
  • 100 ml lapte
  • Esenta de vanilie
  • 1 pachet foi de gelatina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder- felie de lapte:

Dam drumul la cuptor.


Separam ouale. Batem albusul spuma cu un praf de sare. Adăugăm zaharul treptat si mixam pana se topeste. Incorporam si galbenusurile unul cate unul.


Amestecam faina cu praful de copt si cacao. Incorporam faina, amestecând cu o spatula sau lingura de lemn.


Tapetam o tava cu hartie de copt, punem blatul si il coacem cca. 20 min sau până trece testul scobitorii, la foc mediu.


Lasam blatul sa se răcească.


Crema: Amestecam laptele condensat cu esenta si 50 ml lapte.


Punem gelatina la inmuiat in restul de lapte 5 min, dupa care o punem pe foc amestecând incontinuu până se topeste, avand grija sa fiarba. O incorporam in laptele condensat.


Mixam frisca, adaugam laptele condensat si mixam pana omogenizam totul.


Asamblare: Tăiem blatul. Punem o foaie de blat, crema si iar foaie.


Lasam prajitura la rece cateva ore înainte de servire.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder- felie de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

31.01.2017, 09:28

Super gustoasa prajitura!

kytz 1

31.01.2017, 15:53

RuxyRux 1

09.02.2017, 21:29

Ce prajiturica minunata! Preferata copiilor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars, cu miez de nuca