Kurtos

de lili in Dulciuri, 22 Oct 2011 | 6694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de lapte
  • 6 linguri de ulei
  • coaja de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • o lingurita de praf de cop
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kurtos:

Batem ouale bine, adaugam laptele, uleiul, zaharul, coaja de lamaie, esenta de vanilie, praful de copt si faina
Amestecam bine pana obtinem un aluat bunt de intins.Dupa ce framantam bine, intindem aluatul si taiem fasii .Aceste fasii le infasuram pe bete si le punem la copt in ulei.
Se pot servi cu zahar pudra deasupra sau unt si cu miere si nuca macinata.
Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Kurtos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lau 1

23.10.2011, 17:11

place

lili 1

23.10.2011, 19:22

fetelor mulrumesc...va m-ai fac o portie...

LUK 1

24.10.2011, 08:29

deliciosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort din fructe si blat cu nucă