Kurtos

de lili in Dulciuri, 22 Oct 2011 | 3629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de lapte
  • 6 linguri de ulei
  • coaja de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • o lingurita de praf de cop
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kurtos:

Batem ouale bine, adaugam laptele, uleiul, zaharul, coaja de lamaie, esenta de vanilie, praful de copt si faina

Amestecam bine pana obtinem un aluat bunt de intins.Dupa ce framantam bine, intindem aluatul si taiem fasii .Aceste fasii le infasuram pe bete si le punem la copt in ulei.

Se pot servi cu zahar pudra deasupra sau unt si cu miere si nuca macinata.

Pofta buna!







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kurtos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

23.10.2011, 17:11

place

lili 1

23.10.2011, 19:22

fetelor mulrumesc...va m-ai fac o portie...

LUK 1

24.10.2011, 08:29

deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Baclava greceasca