Labute de pisica cu crema de ciocolata

de gugugh in Dulciuri, 1 Mar 2011 | 5053 vizualizari

 

o reteta simpla si de efect zic eu, va daruiesc dragelor bucatarese acum de martisor!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti labute:
  • 2 albusuri
  • 60 gr faina
  • 60 gr zahar pudra
  • 60 gr unt moale
  • 1/2 pachet zahar vanilat sau esenta vanilie
  • putina sare
  • crema de ciocolata:
  • se poate folosi nuttela, sau daca aveti pofta de alta umplutura, eu am folosit un rest de crema de ciocolata de la amandine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Labute de pisica cu crema de ciocolata:

biscuiti labute: albusurile se bat spuma tare pe baie de aburi. untul se freaca cu zaharul pudra si zaharul vanilat.


omogenizam cu o spatula cele 2 compozitii de albusuri spuma si de unt. faina o punem in ploaie si omogenizam. punem intr-un sprit si spritam pe o hartie de copt unsa in prealabil. lasam ceva spatiu intre biscuitei.


lasam la copt cca 10-20 min pana se rumensc frumos.


se umplu cate 2 labute cu crema de ciocolata si spritam la alegere. eu am spritat cu frisca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Labute de pisica cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:46

elena1988 1

02.03.2011, 11:02

adry88 1

23.05.2011, 21:25

ce deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu untura