Fursecuri cu alune si crema de ciocolata

de rodicaspring in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 572 vizualizari

 

Preferatele mele sint fursecurile cu migdale si alune umplute cu crema.

 

INGREDIENTE

  • 220 g unt
  • 350 g faina
  • 220 g alune macinate
  • 120 g. zahar pudra
  • 2 oua
  • Crema:
  • o ciocolata 200 g topita cu putina frisca, pe bain marie, iar cind e rece se adauga 250 g unt si rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu alune si crema de ciocolata:

Untul se amesteca cu oulale si zaharul, faina amestecata cu alune se adauga si se face un aluat care se tine putin in frigider, apoi se intind foi care se decupeaza cu forme diferite.


Se coc la 150 grade pina prind culoare, apoi se dau la rece.


Crema se face din amestecul de ciocolata topita, cind e rece se amesteca cu unt si rom, apoi se umple fursecurile.


Eu am colorat putin unt cu vanilie si am facut si o alta culoare de crema, dupa dorinta, de ciocolata alba topita in loc de ciocolata lapte topita.


Se orneaza dup preferinte.Sint foarte fragede si foarte bune!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu alune si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

rodicaspring 1

17.12.2015, 22:37

chiar foarte bune, multumesc

Adele 1

20.12.2015, 14:24

Bune

rodicaspring 1

21.12.2015, 20:28

Sarbatori Fericite tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Batoane cu mac