Lapte de pasare

de patrick_2010 in Dulciuri, 21 Ian 2013 | 1863 vizualizari

 

Amintiri din copilarie:)

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte fiert
  • 2 oua
  • zahar
  • 1 zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte de pasare:

Laptele se pune la fiert, intre timp se separa galbenusul de albus.


Albusul se bate spuma tare cu 3 linguri de zahar.


Galbenusul cu zaharul vanilat se amesteca cu 3 linguri de zahar pana se topeste zaharul.


Cand laptele da in clocot se adauga spuma de albus cu o lingura , treptat (ca si galustele pentru supa),galustele se intorc de pe o parte pe cealalta in lapte.


Se scot intr-un bol si in lapte sa adauga galbenusul (daca e prea tare se adauga in galbenus putin din laptele fiert sa fie de o consistenta mai moale) se amesteca bine, se stinge focul si se toarna peste lapte galustele de albus.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adry88 1

22.01.2013, 09:45

Sim0na 1

22.01.2013, 21:57

Bucataras 1

31.01.2013, 13:38

bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort "Lapte de pasare" (rapid si gustos)