Lasagna cu brocolli si ciuperci

de rodicamaria in Paste, 9 Mar 2014 | 922 vizualizari

 

Poate o sa vi se para putin ciudat ce am preparat eu azi pentru masa de pranz , dar sunt multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar 375 lapte batut
  • 1 borcan ciuperci in sos de rosii (Bonduelle)
  • 1 brocolli mica
  • 4 foi lasagna
  • 50 g cascaval
  • Vegeta
  • sare
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu brocolli si ciuperci:

Brocolli am desfacut-o buchetele si am fiert-o in apa cu sare.Am scurs-o de apa si am lasat-o la racit.


Laptele batut l-am amestecat cu 1/2 lingurita Vegeta si un praf de nucsoara . Acesta va fi Bechamel-ul meu.


Am facut preparatul in tava de chec : am pus prima data 3-4 linguri "sos alb" cat sa acopere fundul tavii . Apoi am pus o foaie si 1/3 de lasagna(cat sa acopere toata tava) . Am pus 1/2 din cantitatea de brocolli , taiate marunt , 1/2 cantitatea din borcanul cu ciuperci si am presarat cascaval ras . Apoi o alta foaie si 1/3 de lasagna , restul de brocolli , restul de ciuperci cu sos si cascaval ras . Am acoperit cu foaie de lasagna si am turnat restul de "sos alb".


Am dat la cuptor pt.45 min (pana s-au facut foile de lasagna).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu brocolli si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

elucubratiiculinare 1

09.03.2014, 17:26

me too

Cris2711 1

09.03.2014, 18:34

buna lasagna

_Alina_ 1

11.03.2014, 10:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paste trapaneze