Lasagna cu brocolli si ciuperci

de rodicamaria in Paste, 9 Mar 2014 | 2845 vizualizari

 

Poate o sa vi se para putin ciudat ce am preparat eu azi pentru masa de pranz , dar sunt multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar 375 lapte batut
  • 1 borcan ciuperci in sos de rosii (Bonduelle)
  • 1 brocolli mica
  • 4 foi lasagna
  • 50 g cascaval
  • Vegeta
  • sare
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu brocolli si ciuperci:

Brocolli am desfacut-o buchetele si am fiert-o in apa cu sare.Am scurs-o de apa si am lasat-o la racit.

Laptele batut l-am amestecat cu 1/2 lingurita Vegeta si un praf de nucsoara . Acesta va fi Bechamel-ul meu.

Am facut preparatul in tava de chec : am pus prima data 3-4 linguri "sos alb" cat sa acopere fundul tavii . Apoi am pus o foaie si 1/3 de lasagna(cat sa acopere toata tava) . Am pus 1/2 din cantitatea de brocolli , taiate marunt , 1/2 cantitatea din borcanul cu ciuperci si am presarat cascaval ras . Apoi o alta foaie si 1/3 de lasagna , restul de brocolli , restul de ciuperci cu sos si cascaval ras . Am acoperit cu foaie de lasagna si am turnat restul de "sos alb".

Am dat la cuptor pt.45 min (pana s-au facut foile de lasagna).

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu brocolli si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei