Lasagna cu brocolli si ciuperci

de rodicamaria in Paste, 9 Mar 2014 | 1363 vizualizari

 

Poate o sa vi se para putin ciudat ce am preparat eu azi pentru masa de pranz , dar sunt multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar 375 lapte batut
  • 1 borcan ciuperci in sos de rosii (Bonduelle)
  • 1 brocolli mica
  • 4 foi lasagna
  • 50 g cascaval
  • Vegeta
  • sare
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu brocolli si ciuperci:

Brocolli am desfacut-o buchetele si am fiert-o in apa cu sare.Am scurs-o de apa si am lasat-o la racit.


Laptele batut l-am amestecat cu 1/2 lingurita Vegeta si un praf de nucsoara . Acesta va fi Bechamel-ul meu.


Am facut preparatul in tava de chec : am pus prima data 3-4 linguri "sos alb" cat sa acopere fundul tavii . Apoi am pus o foaie si 1/3 de lasagna(cat sa acopere toata tava) . Am pus 1/2 din cantitatea de brocolli , taiate marunt , 1/2 cantitatea din borcanul cu ciuperci si am presarat cascaval ras . Apoi o alta foaie si 1/3 de lasagna , restul de brocolli , restul de ciuperci cu sos si cascaval ras . Am acoperit cu foaie de lasagna si am turnat restul de "sos alb".


Am dat la cuptor pt.45 min (pana s-au facut foile de lasagna).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu brocolli si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

elucubratiiculinare 1

09.03.2014, 17:26

me too

Cris2711 1

09.03.2014, 18:34

buna lasagna

_Alina_ 1

11.03.2014, 10:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu paste conchiglie