Budinca de fidea cu branza sarata

de RuxyRux in Paste, 1 Noi 2016 | 1451 vizualizari

 

O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliolini 200 gr. ( Liddl) paste ce seamana cu fideaua
  • 400 gr. branza President ( cea albastra cremoasa)
  • 50 gr. unt
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri pesmet
  • 2 oua
  • o lingurita mustar
  • parmezan 3 linguri
  • pesmet 3 linguri
  • un praf sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fidea cu branza sarata:

Pastele se fierb in apa putin sarata conform indicatiilor de pe pachet 1 minut. Se scurge apa prin strecuratoare, se pun inapoi in vas si se adauga untul, se amesteca pana ce acesta se topeste, se adauga branza si se omogenizeaza.


Intr-un vas, se pun ouale si smantana, mustarul, se adauga pesmetul si se amesteca bine, apoi se toarna peste paste si se omogenizeaza.


Vasul de Jena se unge cu unt si se pune compozitia. Deasupra se presara pe rand parmezanul si apoi pesmetul ( cele 3 linguri).


Compozitia se coace 35 sau 40 de minute pana se rumeneste.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fidea cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ksenya 1

02.11.2016, 18:26

o bucatica as lua si eu!

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:48

buna, buna budinca!

RuxyRux 1

05.11.2016, 11:20

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa