Budinca de fidea cu branza sarata

de RuxyRux in Paste, 1 Noi 2016 | 5191 vizualizari

 

O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliolini 200 gr. ( Liddl) paste ce seamana cu fideaua
  • 400 gr. branza President ( cea albastra cremoasa)
  • 50 gr. unt
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri pesmet
  • 2 oua
  • o lingurita mustar
  • parmezan 3 linguri
  • pesmet 3 linguri
  • un praf sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fidea cu branza sarata:

Pastele se fierb in apa putin sarata conform indicatiilor de pe pachet 1 minut. Se scurge apa prin strecuratoare, se pun inapoi in vas si se adauga untul, se amesteca pana ce acesta se topeste, se adauga branza si se omogenizeaza.

Intr-un vas, se pun ouale si smantana, mustarul, se adauga pesmetul si se amesteca bine, apoi se toarna peste paste si se omogenizeaza.

Vasul  de Jena se unge cu unt si se pune compozitia. Deasupra se presara pe rand parmezanul si apoi pesmetul ( cele 3 linguri).

Compozitia se coace 35 sau 40 de minute pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fidea cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si ciuperci