Lasagna cu carnati

de Lau in Lasagna, 26 Mai 2017 | 3401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g foi de lasagna
  • 350 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 200 g carnati afumati
  • 600 g carne tocata amestec
  • 400 g rosii in sos
  • 250 g vin rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • busuioc uscat
  • 1 cana supa de vita
  • sosul bechamel
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri faina
  • 600 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carnati:

Se taie ceapa, telina in cubulete mici, se caleste putin in untul topit, dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, amestecam si lasam 1 minut, apoi adaugam rosiile tocate cu tot cu sos, carnatii taiati felii (eu am adaugat doar1/2 din cantitate restul l-am adaugat mai spre final)

Amestecam si lasam pe foc cca 2-3 min, dupa care adaugam carnea, vinul rosu, supa, condimente dupa gust. Se fierbe cca. 20 min, pana ce scade, amestecand ocazional.

Cand este gata sosul, se adauga restul de carnati, se amesteca si se mai lasa 2 minute, dupa care se opreste focul.

Sosul bechamel

Intr-o oala, adaugam untul si, cand s-a topit, adaugam faina treptat, amestecand continuu cca. 1-2 min, pana ce se caleste putin, adaugam laptele treptat, condimente dupa gust.

Se fierbe pana ce se ingroasa, amestecand continuu, pentru a evita sa se prinda de fundul oalei.

Intr-o tava unsa cu ulei, se adauga putin sos de carne, se adauga cascaval ras, foi de lasagna, sos bechamel si repetam pana se termina ingredientele.

Stratul de deasupra sa fie de sos bechamel, presarat cu cascaval ras.

Se introduce tava la cuptorul incalzit, pana ce se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu dovlecei