Lasagna cu carnati

de Lau in Lasagna, 26 Mai 2017 | 795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g foi de lasagna
  • 350 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 200 g carnati afumati
  • 600 g carne tocata amestec
  • 400 g rosii in sos
  • 250 g vin rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • busuioc uscat
  • 1 cana supa de vita
  • sosul bechamel
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri faina
  • 600 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carnati:

Se taie ceapa, telina in cubulete mici, se caleste putin in untul topit, dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, amestecam si lasam 1 minut, apoi adaugam rosiile tocate cu tot cu sos, carnatii taiati felii (eu am adaugat doar1/2 din cantitate restul l-am adaugat mai spre final)


Amestecam si lasam pe foc cca 2-3 min, dupa care adaugam carnea, vinul rosu, supa, condimente dupa gust. Se fierbe cca. 20 min, pana ce scade, amestecand ocazional.


Cand este gata sosul, se adauga restul de carnati, se amesteca si se mai lasa 2 minute, dupa care se opreste focul.


Sosul bechamel


Intr-o oala, adaugam untul si, cand s-a topit, adaugam faina treptat, amestecand continuu cca. 1-2 min, pana ce se caleste putin, adaugam laptele treptat, condimente dupa gust.


Se fierbe pana ce se ingroasa, amestecand continuu, pentru a evita sa se prinda de fundul oalei.


Intr-o tava unsa cu ulei, se adauga putin sos de carne, se adauga cascaval ras, foi de lasagna, sos bechamel si repetam pana se termina ingredientele.


Stratul de deasupra sa fie de sos bechamel, presarat cu cascaval ras.


Se introduce tava la cuptorul incalzit, pana ce se rumeneste deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

alilianaa 1

27.05.2017, 09:02

tare buna!

Rocsi 1

27.05.2017, 20:34

Lau 1

02.06.2017, 16:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Lasagna