Lasagna cu carne si sos de rosii

de Veronica22 in Lasagna, 13 Feb 2013 | 8786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de lasagna prefierte
  • 800 gr carne tocata( de curcan)
  • 800 gr sos de ardei cu rosii facut in casa de mine
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 200 gr cascaval
  • 300 ml sos de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne si sos de rosii:

In tigaie am pus cateva linguri de ulei in care am prajit putin carnea peste care am adaugat ciupercile taiate felii, sare si putin piper. Am pus sosul si restul de condimente. Le-am lasat 5 minute sa fiarba impreuna. Am pus putin ulei in tava si am asezat un rand de foi de lasagna, apoi un strat de carne, alt strat de foi si iar carne si iar foi. Au fost 4 randuri de foi si 3 de carne. Peste ultimul start de foi am ras cascaval si am pus sosul de rosii. Deasupra peste tava se pune o folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu cam 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata de porc