Lasagna cu carne

de mihaelaM in Lasagna, 12 Oct 2013 | 2191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec (vita+porc)
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 500 g suc de rosii
  • 1 borcanel ciuperci taiate
  • sare
  • foi lasagna
  • parmezan
  • sos bechamel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne:

Curatam ceapa ,o spalam dupa care o taiem marunt si o punem in uleiul bine incins.


Intre timp curatam si morcovul si-l dam pe razatoarea cu ochiuri mici,avem grija sa mai mestecam si in ceapa de pe aragaz pt a nu se arde :) .Dupa ce am terminat de ras morcovul il adaugam si pe el in tigaia cu ceapa si lasam cam 5 minute dupa care adaugam si carnea.Amestecam in aceasta compozitie si o lasam pana ce carnea devine maronie,apoi adaugam sucul de rosii,sare si piper dupa gust si lasam sa mai fiarba circa 20min.


Insa in ultimele 5 minute adaugam si ciupercile .


Intre timp punem un vas cu apa pe foc pt a infierbanta apa cu care vom inmuia foile de lasagna.


Dupa ce a scazut bine sosul de rosii si am pregatit si sosul bechamel incepem sa asezam cate o foaie in tava apoi adaugam sos bechamel,preparat din carne ,parmezan dupa care mai punem o alta foaie si tot asa continuam pt a pune aceasta compozitie pe trei foi.


Pe ultima foaie procedam la fel numai ca punem mai mult parmezan deasupra.


Dupa ce am terminat punem tava la cuptorul bine incins timp de 30-40 min.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Aceasta compozitie cu carne se mai poate folosi si la paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

12.10.2013, 19:47

Rocsi 1

12.10.2013, 20:03

Super..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de porc