Lasagna cu carne

de mihaelaM in Lasagna, 12 Oct 2013 | 2088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec (vita+porc)
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 500 g suc de rosii
  • 1 borcanel ciuperci taiate
  • sare
  • foi lasagna
  • parmezan
  • sos bechamel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne:

Curatam ceapa ,o spalam dupa care o taiem marunt si o punem in uleiul bine incins.

Intre timp curatam si morcovul si-l dam pe razatoarea cu ochiuri mici,avem grija sa mai mestecam si in ceapa de pe aragaz pt a nu se arde :) .Dupa ce am terminat de ras morcovul il adaugam si pe el in tigaia cu ceapa si lasam cam 5 minute dupa care adaugam si carnea.Amestecam in aceasta compozitie si o lasam pana ce carnea devine maronie,apoi adaugam sucul de rosii,sare si piper dupa gust  si lasam sa mai fiarba circa 20min.

Insa in ultimele 5 minute adaugam si ciupercile .

Intre timp punem un vas cu apa pe foc pt a infierbanta apa cu care vom inmuia foile de lasagna.

Dupa ce a scazut bine sosul de rosii si am pregatit si sosul bechamel incepem sa asezam cate o foaie in tava apoi adaugam sos bechamel,preparat din carne ,parmezan dupa care mai punem o alta foaie si tot asa continuam pt a pune aceasta compozitie pe trei foi.

Pe ultima foaie procedam la fel numai ca punem mai mult parmezan deasupra.

Dupa ce am terminat punem tava la cuptorul bine incins timp de 30-40 min.

 Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Aceasta compozitie cu carne se mai poate folosi si la paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Lasagna cu carne-0
Lasagna cu carne-1
Lasagna cu carne-2
Lasagna cu carne-3

COMENTARII (2)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

12.10.2013, 19:47

Rocsi

Rocsi 1

12.10.2013, 20:03

Super..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!