Lasagna rapida

de Dulciuri cu Georgiana in Lasagna, 25 Feb 2018 | 3701 vizualizari

 

Am facut de multe ori lasagna si cu carne tocata si cu piept de pui. Mariei ii place mult. Azi v-am adus varianta cu carne tocata.

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 2 cepe mici
  • 500 g carne tocata vita-porc
  • 400 g smantana
  • 400 g cascaval
  • 200 g mix branza (Lidl)
  • pasta rosii,busuioc,sare,piper,boia dulce
  • o lingurita zahar
  • o cescuta apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna rapida:

Incepem cu pregatirea sosului. Punem carnea tocata intr-un vas pe foc. Lasam pana isi schimba culoarea. Adaugam si ceapa tocata, cescuta de apa si lasam sa fiarba.

Dupa ce a scazut apa, adaugam pasta de rosii, boiaua dulce, zaharul, sarea, piperul, busuiocul si lasam sa fiarba amestecand periodic.

Ungem cu unt un vas termorezistent, asezam primul strat de foi , apoi cateva linguri din sosul cu carne, cateva linguri de smantana si felii de cascaval. Apoi un nou strat de foi, sos, smantana, cascaval si tot asa pana terminam ingredientele.

Peste ultimul strat de foi distribuim smantana si mixul de branza. Introducem vasul in cuptorul preincalzit pentru 45-50 de minute.

Eu am folosit jumatate dintr-un pachet de foi  de lasagna de 400 g. Mixul de branza poate fi inlocuit cu cascaval. Mie nu mi-a ajuns cascavalul pe care-l aveam in casa  si am folosit mixul de branza.

Delicioasa lasagna asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagne a la Klaus