Lasagna

de Rahela Velicu in Lasagna, 23 Apr 2016 | 1094 vizualizari

 

O mancarica foarte buna, gustoasa, cu sos bechamel. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/lasagna/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 1 pachet foi pentru lasagna(eu am folosit foi pentru cennelloni)
    • 500 g carne tocata
    • 2 linguri de bulion
    • 1 ceapa
    • sare, piper
    • 100 g cascaval
    • 1 ou
    Pentru sos bechamel:
    • 200 g unt
    • 2 linguri de faina
    • 450 ml lapte
    • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit pana cand devine aurie. Adaugam carnea,1 cescuta de apa, bulion, sare si piper dupa gust si lasam pentru 10 minute pe foc.


Separat pegatim sosul bechamel: punem untul la topit intr-o cratita. Cand este perfect topit, adaugam faina in ploaie si apoi laptele in fir usor. Mestecam continuu pana cand capata consistenta unei smantani. Adaugam oregano in sosul bechamel.


Ungem o cratita cu unt topit si adaugam un strat de foi pentru lasagna. Eu am folosit foi pentru canelloni, sunt la fel de potrivite. Intai le-am lasat 10 minute in apa clocotita sa se inmoaie si apoi le-am folosit.


Peste foile de lasagna adaugam jumatate din compozitia de carne si peste aceasta jumatate din sosul bechamel.


Adaugam apoi un strat de cascaval ras. Apoi un alt strat de foi de lasagna, restul de carne si restul de sos becahmel ramas. Ultima data adaugam foi de lasagna, iar peste ele un ou batut si cascaval ras.


Dam la cuptor pentru aprox. 50 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui sosul bechamel cu sos de rosii daca va place mai mult.

2

Puteti suprapune mai mute straturi de foi si carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:15

foarte buna!

Rahela Velicu 1

24.04.2016, 18:51

Camelya 1

12.05.2016, 12:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne si sos de rosii