Lasagna

de Camelya in Lasagna, 10 Noi 2015 | 1855 vizualizari

 

Desi pare complicata aceasta reteta, adevarul este ca se face foarte usor. Am decis ca este o reteta buna pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita+porc
  • 14 foi lasagna
  • 200 g sos de rosii
  • cascaval
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de vin
  • 2 linguri de faina
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 bucatica branza de vaca
  • piper, sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Pentru inceput tocam ceapa si usturoiul marunt.Incingem o tigaie si calim aproximativ 5 minute ceapa cu usturoiul. Punem sare, piper si patrunjel peste carnea tocata si amestecam. Dupa ce au trecut cele 5 minute adaugam carnea in tigaie.Omogenizam iar apoi turnam paharul cu vin. Lasam pe foc aproximativ 10 minute.Pentru sos am topit untul intr-o craticioara iar apoi am pus cele 2 linguri de faina.Treptat pun si laptele amestecand neintrerupt.Amestecam pana se ingroasa.Foile de lasagna le fierbem aproximativ 7 minute. Ungem o tava cu unt si apoi punem primele foi de lasagna.Punem 2 linguri de sos iar apoi un strat din compozitia de carne tocata.Acoperim cu foi de lasagna, iar apoi punem din nou 2 linguri de sos si restul din compozitia de carne tocata.Acoperim cu restul de foi si radem branza si cascavalul deasupra. Preincalzim cuptorul inainte si punem tava la cuptor la 180 grade C timp de 45 de minute pana se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

Eu am ras pe langa cascaval si branza de vaca. Ii da un gust foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Camelya 1

11.11.2015, 10:05

Multumesc frumos!

Gherca Daniela 1

11.11.2015, 14:01

buna!

Camelya 1

11.11.2015, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui si ciuperci