Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete

de laylalala in Lasagna, 27 Mai 2010 | 4133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pasta de rosii
  • 250 gr zacusca cu vinete
  • 200 gr foi de lasagna cu spanac, fierte
  • 200 gr smantana
  • 40 gr branza topita sau cascaval ras
  • Pentru stratul de legume
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 ardei gras rosu, taiat cubulete
  • 2 vinete, taiate cubulete
  • 4 rosii, taiate cubulete
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete:

Pentru legume, incinge uleiul intr-o tigaie mare.Pune toate legumele in tigaie si caleste-le pana se vor inmuia, amestecandu-le din cand in cand, 20-30 minute.Asezoneaza-le dupa gust si pune-le deoparte.


Incalzeste cuptorul la 190ᵒC.Intr-un vas termorezistent pune un strat de amestec cu legume preparat, apoi unul de pasta de rosii, apoi unul de paste.Urmeaza apoi inca un strat de legume, toata zacusca si un strat de paste.In final se pune restul de legume, restul de pasta de rosii si paste.


Se toarna deasupra smantana si se pune branza topita sau cascavalul ras.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la copt 30 minute apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata