Lecio ( gustarica din ardei )

de anisoara in Mancaruri de post, 18 Iun 2010 | 9533 vizualizari

 

O gustarica , care se prepara intr-un timp foarte scurt-15 minute, care isi pastreaza max toate vitaminele si este destul de delicoasa, alaturi de o bucatica de carne fripta la gratar sau niste cartofi copti la cuptor.Este o combinatie reusita a gustului carnii cu acesti ardei dulci, acrisori.

 

INGREDIENTE

  • ardei proaspeti- 4 -8 bucati
  • ceapa - 1 buc
  • pasta de rosii - 1 lingura
  • marar proaspat-
  • ulei de masline - 100 gr.
  • otet alb - 1 lingurita
  • zahar- un praf
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lecio ( gustarica din ardei ):

Se incalzeste o tigaie cu diametrul mai mic cu ulei. Ardeii se spala si se curata de seminte. Se taie in felii mai mari si mai late. Ceapa se curata si se taie cuburele maricele.



Cand s-a incins uleiul se adauga bucati de ardei fara seminte si se prajesc pe o parte si alta timp de 3-4 minute . Se prajesc toate bucatile de ardei si se scot intr-un vas aparte. . Ardeii nu sunt prajiti de-a binelea. Sunt tarisori. In acest ulei se adauga ceapa si se prajeste 3-4 minute,se adauga pasta de rosii amestecata cu zaharul in ceapa. Peste 2 minute se adauga 60-80 ml de apa calduta, sarea si se mai fierbe inca 2-3 minute.


Toata aceasta prajeala cu ceapa se toarna peste ardeii prajiti putin. Se adauga o lingura de otet , mararul taiat marunt si totul se amesteca. Se poate servi la masa atat calda, cat si in stare rece.


Sa vedeti a doua zi cat este de gustoasa ....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lecio ( gustarica din ardei )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Roxana 1

18.06.2010, 17:54

nadina73 1

19.06.2010, 01:26

super buna 5 furcu mari de tot

anisoara 1

19.06.2010, 01:49

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu conopida