Lecio ( gustarica din ardei )

de anisoara in Mancaruri de post, 18 Iun 2010 | 8956 vizualizari

 

O gustarica , care se prepara intr-un timp foarte scurt-15 minute, care isi pastreaza max toate vitaminele si este destul de delicoasa, alaturi de o bucatica de carne fripta la gratar sau niste cartofi copti la cuptor.Este o combinatie reusita a gustului carnii cu acesti ardei dulci, acrisori.

 

INGREDIENTE

  • ardei proaspeti- 4 -8 bucati
  • ceapa - 1 buc
  • pasta de rosii - 1 lingura
  • marar proaspat-
  • ulei de masline - 100 gr.
  • otet alb - 1 lingurita
  • zahar- un praf
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lecio ( gustarica din ardei ):

Se incalzeste o tigaie cu diametrul mai mic cu ulei. Ardeii se spala si se curata de seminte. Se taie in felii mai mari si mai late. Ceapa se curata si se taie cuburele maricele.



Cand s-a incins uleiul se adauga bucati de ardei fara seminte si se prajesc pe o parte si alta timp de 3-4 minute . Se prajesc toate bucatile de ardei si se scot intr-un vas aparte. . Ardeii nu sunt prajiti de-a binelea. Sunt tarisori. In acest ulei se adauga ceapa si se prajeste 3-4 minute,se adauga pasta de rosii amestecata cu zaharul in ceapa. Peste 2 minute se adauga 60-80 ml de apa calduta, sarea si se mai fierbe inca 2-3 minute.


Toata aceasta prajeala cu ceapa se toarna peste ardeii prajiti putin. Se adauga o lingura de otet , mararul taiat marunt si totul se amesteca. Se poate servi la masa atat calda, cat si in stare rece.


Sa vedeti a doua zi cat este de gustoasa ....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lecio ( gustarica din ardei )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Roxana 1

18.06.2010, 17:54

nadina73 1

19.06.2010, 01:26

super buna 5 furcu mari de tot

anisoara 1

19.06.2010, 01:49

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fasole kosher la cuptor -post