Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci

de T I M E A in Mancaruri de legume, 22 Noi 2014 | 3207 vizualizari

 

O mancare usoara plina de legume si arome. Nu are cum sa nu va placa asa ceva si va invit sa incercati si voi reteta mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1/2 lingurita pudra de chimen
  • 4 lingurite sos de soia
  • 1 borcan mic ciuperci
  • 1 conserva naut
  • 4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru servit: 400 gr piept de pui condimentat dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci:

Curatam si spalam legumele iar conservele le scurgem de apa (nautul il spalam intr-o sita).


Taiem pe rand toate legumele, rondele subtiri.


Incingem intr-o tigaie adanca uleiul de masline si adaugam pe rand legumele, lasandu-le la calit la foc mare doar cateva minute (4-5 ).


Adaugam pudra de chimen si ghimbirul, sosul de soia si un pic de piper.


Mai lasam pe foc aprox 3-4 minute pentru a se imbina aromele.


Eu de aici am impartit legumele in doua pentru ca eu nu mananc ciuperci iar sotul nu a vrut naut :), dar voi le puteti pune impreuna toate daca va plac.


Ciupercile calite in putin ulei de masline si cu usturoiul tocat marunt, vin amestecate cu legumele.


Iar restul de legume in care adaugam nautul si 2 catei de usturoi tocat, le calim inca 1-2 minute.


Servim legumele cu piept de pui grill.

 

TIPS-URI

1

Voi puteti amesteca cu toate legumele nautul si ciupercile nu e nevoie sa le separati cum am facut eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume aromate la tigaie cu naut sau ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

T I M E A 1

23.11.2014, 11:39

multumesc

Rocsi 1

23.11.2014, 20:42

ralu_ca 1

21.04.2015, 10:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu piept de porc si rosii