Legume la cuptor

de Lau in Mancaruri de legume, 31 Mai 2011 | 3082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare
  • 500 g fasole verde
  • 500 g ciuperci
  • 500 g morcovi
  • 1 cutie de rosii
  • 1 legatura de marar
  • 1 ceapa
  • sare
  • ulei
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

se spala legumele si se pun in tava

se curata morcovii si se taie,se adauga in tava

se curata ceapa si se taie felii .se adauga in tava

se amesteca rosiile cu sare,ulei,rozmarin si se adauga in tava. Se adauga si o cana de apa

se amesteca dupa care se acopera cu folie alimentara si se da la cuptorul incalzit

inainte cu 5 minute sa scoatem tava se adauga mararul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 21:47

Un deliciu

Lau 1

01.06.2011, 22:11

mihaela11

nina46 1

02.06.2011, 13:03

sa vezi ce bun iese daca pui si cartofi, dovlecel, vanata si doar putina apa, ulei si condimente, se coc si devin rumene, daca dai folia jos la urma, sa prinda crusta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu legume si sote de ciuperci