Mancare de spanac

de T I M E A in Mancaruri de legume, 31 Iul 2012 | 1272 vizualizari

 

Spanacul...hmmm....multa bataie de cap mi-a mai dat pe cand eram copil....nu vroiam sa il mananc pt ca era prea verde...mancam doar oul de deasupra si restul ramanea in farfurie si spuneam ca am mancat destul...:))
Acum il gatesc si il si mananc cu foarte mare drag...

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr au pungile mele din congelator gata fierte si tocate marunt marunt
  • 500 ml lapte
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf faina
  • o capatana mica de usturoi
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Punem un vas pe foc cu cele 2-3 linguri de ulei si adaugam faina amestecand rapid. Nu lasam decat cateva secunde si luam de pe foc. Faina nu trebuie sa se arda.


Adaugam apoi spanacul fiert si tocat si amestecam bine cu faina.


Punem vasul inapoi pe foc si adaugam treptat laptele amestecand.


Adaugam usturoiul pisat sau tocat marunt si sare si piper dupa gust.


Lasam pe foc aprox 25 min.


Trebuie amestecat mereu pentru ca se prinde foarte repede de fundul vasului.


Se serveste cald cu ochiuri ... super bun pentru pranz sau cina si este plin de fier.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

RuxyRux 1

01.08.2012, 18:28

Ador spanacul!

T I M E A 1

01.08.2012, 18:43

Acum ca mi-a venit mintea la cap si mie imi place . cand eram mica nu il mancam )

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Spanac crema cu ochi de ou