Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Noi 2016 | 1525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi de marime medie
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii medii
  • 1 pastarnac
  • sare/piper
  • sare de telina
  • ulei de masline
  • 50 grame branza de capra
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.


Legumele se spala bine si se taie in bastonase, mai putin rosiile, care se taie in sferturi. Se stropesc cu ulei de masline, se prasara sare, piper si sare de telina deasupra si se amesteca usor.


Se transfera intr-o tava pentru cuptor si se coc 20 de minute, pana sunt gatite complet.


Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie nonaderenta, apoi se adauga ouale, pe rand, avand grija sa ramana separate intre ele. Se presara sare si piper, se acopera tigaia cu un capac si se lasa, la foc mediu spre mic, 3-4 minute, pana cand galbenusurile devin opace, iar albusurile sunt crocante. Se transfera cu grija pe o farfurie.


Se asaza legumele pe farfurii, se presara branza de capra deasupra si se servesc cu oua ochiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

15.11.2016, 15:38

Îmi place!

Bunica 1

15.11.2016, 16:36

Bun,bun!

Rocsi 1

15.11.2016, 20:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille, un altfel de ghiveci de legume