Legume la cuptor cu cârnati

de JustLoveCookin in Mancaruri de legume, 31 Ian 2011 | 3077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnati,
  • 3-4 cartofi,
  • 2 dovlecei,
  • 2 morcovi,
  • 2 rosii,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceapa,
  • 4 bete pt frigarui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu cârnati:

Taiem legumele si le punem in tava cuptorului , unsa cu putin ulei de masline. Presaram sare si alte condimente dupa plac.Le amestecam bine.


Rotim carnatii ca in poza de mai sus si trecem prin mijloc un bat pt frigarui ,intai de jos in sus, apoi din dreapta in stanga, sau cum va vine bine, important e sa ii fixeze.


Mai plimbam deasupra legumelor un fir de ulei de masline si cca 100-150 ml apa si dam la cuptorul incins la 250 grade timp de 40-45 minute, pana sunt gata cartofii. Tava cu legumele o punem pe treapta a doua de jos,iar carnatii ii punem direct pe grillul curat, bineinteles, pe treapta a doua de sus. Puteti pune si vinete, cativa catei de usturoi, fasole verde sau orice legume doriti.Va puteti juca cum vreti cu compozitia. Carnatii isi vor picura sucul deasupra legumelor, si credeti-ma , se simte, si in acelasi timp nu fierb in lichidul lasat de legume, ci se prajesc in caldura cuptorului. Nu e nevoie sa intoarcem carnatii, vor iesi perfecti, si sa recunoastem, tare frumusei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu cârnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ela 1

31.01.2011, 23:52

ce culori......

Ina 1

01.02.2011, 07:27

ce frumos arata!

adry88 1

27.05.2011, 12:32

foarte apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare, porumb si carnati